+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

Luxuskivitelű, multifokális lencse 40 éven felüliek számára
Éleslátás minden távolságra

Sokan szenvednek 40-45 éves kor felett presbyopiában, vagyis nem látják élesen a kartávolságban lévő tárgyakat. A panasz különösen gyenge megvilágítás esetén erősödik. Az ezzel a látáshibával élőknek nehezebb elolvasni az étteremben az étlapot, vagy este az autóbuszon, vagy a vonaton az újságot. Ez a probléma a társadalom nagyobbik részét érinti.

A CooperVision® Options™ Premier MULTIFOCAL multifokális lencséi elébe mennek a problémáknak. A gyártásuk során alkalmazott modern Balanced Progressive™ technológiának köszönhetően biztosítják az éleslátást mind közelre, mind távolra, illetve bármilyen köztes távolságra is. 30 napon át garantálják a látáskomfortot és a kényelmes viseletet.

Az egészség mindenek előtt

A modern Aquaform® technológia különböző anyagtechnológiák ötvözete, amelynek köszönhetően az Options™ Premier multifokális kontaktlencsékkel kellő mennyiségű oxigén jut a szemhez. Továbbá a lencsék természetes nedvesítése nem csak felületi jellegű, hanem a teljes lencsetestben történik, ezért a nedvesítő anyag nem mosódik ki a használat során. A viselés teljes ideje alatt élvezheti a tökéletes látás és kényelem örömét, és a gyönyörű, ragyogó tekintetet.

Semmi szükség arra, hogy a 40 éven felüliek lemondjanak a kényelemről és olvasószemüveget, vagy az éleslátást és a látóteret korlátozó bifokális kontaktlencsét hordjanak. Az Options™ Premier MULTIFOCAL multifokális kontaktlencséknek köszönhetően nem kell kompromisszumot kötnie, élvezheti a kényelmet és a szabadságot minden körülmények között. A lencsékről érdeklődjön szemészénél vagy optometristájánál.

Milyen előnyöket nyújt az Options™ Premier MULTIFOCAL kontaktlencse?

  • 30 nap egyetlen pár lencsével
  • Tökéletes éleslátás közelre, távolra és bármilyen köztes távolságra
  • Ugyanolyan nedves és kényelmes lencsék egy egész hónapon át
  • A szem természetes nedvesítésével kevesebb szemcsepp használat
  • A rövidebb kihordási idejű kontaktlencsék megvásárlásához szükséges idő- és pénzmegtakarítás
  • Időjárástól és egyéb körülményektől független kényelem

forrás: options.hu