+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

Maui Jim levelek

A Maui Jim prémium polarizált napszemüvegei nem egyszerűen csak védenek a káros UV-sugárzástól, és a zavaró csillogástól, hanem igazi élménnyel ajándékoznak meg. A színek csodálatos világával.
A Maui Jim napszemüvegek nagy részét pedig dioptriás lencsével is meg lehet rendelni, így az éleslátás mellett is élvezheted a Maui Jim lencsék által nyújtott előnyöket.

De mit is tudnak a Maui Jim napszemüvegek, amit más nem?

Ragyogóan élni és élvezni az életet. Kiemelkedő sikereket elérni. Szakmád mesterévé válni.
Azokat az embereket, akik ezt el tudják érni, Hawaii-n Laeula névvel illetik. A Maui Jimet sokan nevezik a szakma mesterének. Mert ha egyszer Maui Jim napszemüvegen keresztül nézed a világot, még a legapróbb dolgokat is értékelni fogod.

A Maui strandjáról indult szerény kezdetektől fogva a Maui Jim minden erejét latba vetette, hogy semmihez sem hasonlítható napszemüvegeket alkosson.
Olyan napszemüvegeket, amelyek kiemelkedően hatékony védelmet nyújtanak a nap vakítóan csillogó és káros sugarai ellen anélkül, hogy megváltoztatnák környezetünk gyönyörű színeit.

Maui Jimteknősök

A Maui Jim az egyetlen gyártó, amely a Polarized Plus lencsetechnológiát kínálhatja vásárlóinak. Megszünteti a vakító fényeket és kiemeli a színeket, így a kékek valósághűbbek, a zöldek ragyogóbbak, a pirosak élénkebbek.
Ezért tartják sokan a Maui Jim-et a lencsetechnológia laeulájának.

A PolarizedPlus lencsetechnológia megszünteti a vakító csillogás 99,9%-át, kiszűri a káros UV sugárzás 100%-át, kiemeli a színeket.

Víz és zsírtaszító bevonat
A lencse felületéről lepereg a víz és a hó. Taszítja a szennyeződéseket, megkönnyíti az ujjlenyomatok eltávolítását.

Tükröződésmentesítő kezelés
Kiszűri a hátulról visszaverődő fényt és a zavaró csillogást, hogy tiszta látást biztosítson és megszüntesse a szemfáradtságot.

Clearshell karcálló kezelés
A Maui Pure, Maui Evolution polikarbonát lencsék Clearshell kezelésüknek köszönhetően jobban bírják a hosszú távú igénybevételt.

Lencsék
A Maui Jim optikailag kifogástalan, torzításmentes lencséi szabadalmaztatott lencsekezeléssel rendelkeznek, vagy ritka elemeket tartalmaznak, hogy a látványt színekkel itassák át.

Polarizáló réteg
Megszünteti a sima, lágy vagy fényes felületekről visszaverődő zavaró csillogást, hogy a látvány tisztább és élesebb legyen. Lehetővé teszi, hogy belássunk a víz felszíne alá.

Gradiens kezelések
A kétfokozatú dupla vagy kettős tükör megszünteti a fej feletti és a visszavert csillogást. A Maui Gradient színezet pedig a fény megfelelő továbbításával megszünteti a csillogást.

Maui Jim polarized plus

A Maui Jim napszemüvegek közül webáruházunkban több is megvásárolható: Maui Jim a szemuvegkeret.com-on, de igény esetén bármelyiket be tudjuk szerezni, (ha a gyártó lehetővé teszi, akkor) dioptriás változatban is.

Zalka Optika – A szakértő látszerész
Nálunk egészségpénztári kártyával, SZÉP kártyával és üdülési csekkel is fizethet.