+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

Sokak kedvence, a Pókember 2012. júliusában visszatért a mozikba.
A legújabb rész címe: A Csodálatos Pókember (The Amazing Spider-Man).

Maui Jim Spider Man

A Maui Jim büszkén jelenti be az együttműködést a film készítőivel.Ez alkalomból egy limitált, Spider-Man kollekciót jelentetnek meg.
De nem csak a különleges napszemüvegek, hanem a hozzájuk tartozó pókemberes szemüvegtok és törlőkendő is kapható lesz.

Ha érdekli a Spider-Man kollekció, vagy bármelyik másik Maui Jim napszemüveg, bátran keresse a Zalka Optikát!

Amazing Spiderman movie posterA csodálatos Pókembert (The Amazing Spider-Man) gyártó Columbia Pictures stúdió kiadta filmjének hivatalos szinopszisát. A Marc Webb rendezte képregénymozit Amerikában 3D-ben, 2D-ben és IMAX-formátumban is meg lehet nézni július harmadikától. A leírás kiemeli, hogy a film egy eddig el nem mesélt történetre fog épülni, a nézők a Peter Parker-sztori egy másik oldalát ismerhetik meg.
Az új Marvel feldolgozásban a Andrew Garfield alakítja a címszereplőt, azaz Peter Parker-t, míg szerelmét, Gwen Stacy-t a vadóc Emma Stone formálja meg.

A főhős különc középiskolás fiút a film sztorija szerint magára hagyták szülei, illetve nagybátyja és nagynénje gondjaira bízták. Peter, mint minden tinédzser, keresi, kutatja, hogy ki ő valójában, hogy lett belőle az, aki.

Peter felfedez egy rejtélyes aktatáskát, mely egykor apjáé volt és megpróbálja kideríteni, hogy miért tűntek el annak idején szülei. Nyomozása az Oscorp nevű vállalathoz és annak laborjához vezet, melyet Dr. Curt Connors, apja egykori társa irányít. Ezzel párhuzamosan persze Peter alteregója, Pókember sem tétlenkedik, teljesen véletlenül éppen Dr. Connors alteregójával, a Gyíkkal készül összecsapni.

Marc Webb rendező kissé megmásította pókember háttértörténetét, és ő a felelős a Gyík “arcáért”.
“Megváltoztatták Pókember eredetét A csodálatos pókember-ben. Nem a pókharapás adja Peter Parkernek a képességeket, csupán aktiválja azokat, melyeket az apja helyezett bele a genetikai állományába. Nem a véletlennek köszönheti szupererejét, hanem így tervezték”.
Webb elárulta, miért döntött úgy, hogy nem pofája lesz a Gyíknak: “A képregényben többféle külalakja van a Gyíknak” – magyarázza. “Van, amelyiknek pofája van, de én olyat szerettem volna, amelyik jobban ki tudja fejezni az emberi érzelmeket, meg szerettem volna tartani Rhys színészi játékát a lényben.”

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode