+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

Vinilyze Maui jim Hula Blues

A Vinyl Records kézműves keretei ötvözik a művészetet, a stílust, a zenét és a technológiát.

Maui Jim Vinylize Hula Blues napszemüveg

A vezető prémium napszemüveg márka és az eredeti vinil szemüveg gyártó egy korlátozott számú napszemüveget hozott létre, amelyet a Hula Blues vinyl lemezeiből készítettek. A designt a Hawaii klasszikus, a Hula Blues, 1923-ból származó eredeti nyomtatott kottái inspirálták. A Hula Blues napszemüveg ötvözi a Vinylize egyedi gyártástechnológiáját a Maui Jim szabadalmaztatott PolarizedPlus2® lencse technológiájával, így jön létre a stílus, a látás és a művészi megvalósítás különleges kombinációja.

Tolo Sleeve Hula Blues album

“A Hula Blues napszemüveg ötvözi a klasszikus bakelitet, a modern stílust és a legkorszerűbb szemüveg-technológiát, ezáltal egyfajta divat-diktáló alkotást hozva létre a prémium napszemüvegek világában” – mondta Jay Black, a Maui Jim marketing igazgatója. “Miközben a bakelit épp újjászületését éli meg, mert az emberek szeretnék a zenéjüket analóg formátumban is birtokolni, mi is lehetőséget láttunk arra, hogy együtt dolgozzunk egy egyedi kollekció létrehozásában. Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy Zack és a Vinylize csapata lett a partnerünk egy olyan munkában, aminek eredményét a fogyasztók is ugyanúgy fogják szeretni, mint mi.”

Ez a korlátozott kiadású szemüveg csak 6 ezres darabszámban lesz elérhető a www.mauijim.com oldalon és a kiskereskedésekben, 2017. július 1-től kezdve. Minden Hula Blues keret a Vinylize európai műhelyeiben készül bakelit lemezekből. A keret belső felét vibráló “műalkotás” díszíti, amit az eredeti, 1923-as kottafüzet inspirált. Az időtlen megjelenést biztosító keret Neutral Grey és HCL Bronze lencsékkel kapható, amik kiemelik a világ valódi színeit és élénk részleteit. Maui Jim kollekciónkat megvásárolhatja webáruházunkban is. szemuvegkeret.com/Maui Jim

Hula Blues napszemüveg

A Hula Blues esetében nem csak a szemüveg egyedülálló stílusában és formatervezésben is, hanem a szemüvegtok is, rattan és fekete színekkel, egyedi nyomtatott belsővel, szintén a Hula Blues kották eredeti grafikai elemeitől inspirálva.