+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

Akciós ajánlatunk:

A Hoya legjobb progresszív lencséje 35% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2020. március 2 – 31.

Hoya Myself progresszív lencse akció

Az akcióban résztvevő lencsék:

  • Myself multifokális szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

Napjaink felgyorsult világában az emberek nagy része digitális eszközök (pl. laptop, tablet, okostelefon, stb.) képernyői előtt tölti mindennapjait, a különböző eszközök közötti képváltás azonban nagyon megerőltetőa szemünk számára.A Hoyalux iD Myself lencsék segítenek enyhíteni ezt a problémát, hiszen állandó stabil látómezőt biztosítanak, különösen a digitális eszközök használata közben!

Myself multifokális szemüveglencse

Hoyalux iD Myself a Hoya legjobb progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legjobbat hozza ki önmagából!

KORÁBBAN NEM TAPASZTALT BINOKULÁRIS TELJESÍTMÉNY

A Binokuláris Harmonizációs Technológia javítja a mélységészlelést és megerőltetés nélküli fókuszálást tesz lehetővé. Emellett, a Myself lencsék a forradalmi 3D Binokuláris Látás eljárásnak köszönhetően, megerőltetés nélküli fókuszváltás biztosítanak minden tevékenység közben, beleértve a digitális eszközök használatát is!

A VALÓ ÉLETRE OPTIMALIZÁLVA

A Könnyű Megszokás Technológia korábban nem tapasztalt, széles látómezőket biztosít minden távolságra, valamint optimalizált köztes és közeli látómezőt eredményez a digitális eszközök kényelmes használatához. Emellett, lehetővé teszi a lencsék igazán könnyű megszokását!

A Myself szemüveglencsék előnyei:

  • Éles, tiszta képérzékelés minden tevékenység közben
  • Könnyebb fókuszváltás a közeli és távoli látómezők között, kevesebb fejmozgatás
  • Állandó stabil látómező, különösen a digitális eszközök (pl. laptopok és okostelefonok) használata közben
  • Kevesebb imbolygásérzés, jelentősen csökkentett periférikus torzítás
  • Kiemelkedő vizuális kényelem
  • Sokkal könnyebb megszokás, mivel a lencsék 100%-ban a viselőre szabottan készülnek!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Az akciónk során 35% kedvezményt biztosítunk Önnek a Hoya iD Myself multifokális szemüveglencsék áraiból (kivéve a Sensity fényresötétedő opciók áraiból). Az akcióban a fenti termékek minden alapanyagban és réteggel részt vesznek. Sensity fényresötétedő lencsék rendelése esetén a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik. Az akció további részleteiről érdeklődjön üzletünkben!

Az ajánlat más kedvezményekkel össze nem vonható és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.