+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

A Zalka Optika, mint az Opticnet Partnerek Szakértő Látszerészeinek tagja több éves tapasztalattal és szaktudással rendelkezik, emellett pedig többek közt a 6x garanciarendszer is biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzletünkben.

Opticnet 6x garancia

1. A Zalka Optika szaküzletében teljes körű optikai szolgáltatást nyújtunk vásárlóinknak, melynek alapja a szakembereink által helyben elvégzett 6 pontos látásvizsgálat.
Miután megállapítottuk az Ön látásigényének megfelelő dioptriát, segítünk kiválasztani az elvárásának legmegfelelőbb szemüveglencse és szemüvegkeret kombinációt.
Ezt követően magasan képzett szakembereink az Opticnet és a Zalka Optika minőségi követelményeinek megfelelően, kitűnő minőségben elkészítik az Ön szemüvegét, így teljes körű garanciát vállalva a szemvizsgálattól a tökéletes látást biztosító szemüvegig.

2. 6×4 hónap, azaz 2 év gyártási garanciát vállalunk az Ön által vásárolt Hoya szemüveglencsék felületkezelésére. Gyártási hiba esetén a szemüveglencséjét ugyanolyan típusú és dioptria értékű lencsére cseréljük, hogy Ön minden helyzetben tisztán lásson. Nem számít viszont gyártási hibának a helytelen kezelésből fakadó felszíni sérülés.

3. 6×2 hónap, azaz 1 év törési és repedési garanciát vállalunk, ha extra erős Hoya PNX szemüveglencsét vásárol, hogy Ön hosszútávon élvezhesse a szemüvege által nyújtott előnyöket.

4. 6×2 hónap, azaz 1 év jótállást vállalunk az Ön által vásárolt bármely típusú szemüvegkeretre, amennyiben a vásárolt komplett szemüveg értéke meghaladja a bruttó 10.000 Ft-ot. Ha Ön kiemelkedően strapabíró flexibilis titán keretet vásárol, 60 fokos elhajlásig törési garanciát vállalunk szemüvegkeretére. Nem vonatkozik a garancia a helytelen karbantartás és szándékos rongálásból fakadó problémákra. Kérjük kizárólag a Zalka Optika szakembereivel végeztesse a javításokat!

5. 6×1 hónapos, azaz fél éves megszokási garanciát vállalunk bármilyen Hoya progresszív lencse vásárlásakor, hogy közelre és távolra egyaránt jól lásson, minden élethelyzetben. Ha szakértő munkánk ellenére nem tudja megszokni a lencsét, fél éven belül kicseréljük azt egy azonos dioptria értékű bifokális vagy távoli és közeli szemüveglencsére.

6. Szervizelési Csomag: kapcsolódó szolgáltatásként 6 alkalommal 2 éven belül díjtalanul vállaljuk szemüvegének ultrahangos tisztítását, csavarjainak meghúzását és szükség szerint az orrtámaszainak és szárvégeinek beállítását, hogy Ön és szemüvege mindig kitűnő formában legyen!

Zalka Optika 6 pontos látásvizsgálat:
1. Részletes kórtörténet felvétele
2. Fénytörési hiba felmérése komputerrel
3. Egyszemes látás felvétele, vörös-zöld ábrával, keresztcilinderrel finomítva
4. Kétszemes együttlátás ellenőrzése
5. Konvergencia ellenőrzése
6. Olvasódioptria meghatározása olvasótáblával