+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

Az Escada divatház neve bármilyen spanyolosan hangzik is és bármennyire is azt hinnénk, a temperamentum és tűz a latin vér gyümölcse, az Escada ennél németebb már nem is lehetne. Az Escada birodalom szülőhazája Németország, székhelye Münchenben van mind a mai napig, és alapítói a német textiltechnikus, Wolfgang Ley, valamint svéd modell felesége, Margaretha Ley.

Escada 2015

Az Escada név (portugál szó, jelentése lépcső, hágcsó) valójában egy ír telivérnek köszönhető, akire még szerelmük elején, 1976-ban fogadott az alapító házaspár, és aminek köszönhetően szép summára tettek szert, amit aztán helyesen fektettek be és névként a nyertes paripa nevét használták, mondván ez biztosan szerencsét hoz. Nem is tévedtek, hiszen az Escada név ma már kitörölhetetlen a divat világának történetéből.

Escada eyewear 2015A vidámságot, életörömöt árasztó stílus, amely máig a márka egyik félreismerhetetlen vonása, jól összecsengett a 80-as évekre jellemző extrovertált korszellemmel, és megalapozta a fiatal müncheni divatcég elsöprő nemzetközi sikerét.
Az Escada Margaretha szerint “a jól kereső, dolgozó nők kollekciója”. Pár szóban pompásan összefoglalható dizájnjuk lényege: színes, elegáns, minőségi és pompásan passzol rád.

Margaretha mindig fontosnak tartotta, hogy tetőtől talpig fel tudjanak öltözni náluk a nők. Ezt a nagyon jól variálható, és szezononként egymásra épülő, egymást kiegészítő kollekciók valóban lehetővé is teszik.

Hogy igazán teljes legyen a kép, a ruhák mellett az idők folyamán újabb lehetőségek nyíltak az Escada kedvelői előtt, a klasszikus ruhák mellett a sportos kollekció is szerepet kapott, valamint nagyon dögös (és a ruhákkal szintén jól variálható) kiegészítőket is forgalmaznak, úgymint órák, ékszerek, táskák, parfümök és természetesen szemüvegek és napszemüvegek.

A 2015-ös szemüvegkeret kollekcióban az elegancia, a színek és a modern felfogás ötvöződik. A nőies kollekcióban a klasszikus színek fényes pasztell színek finom árnyalataival egyesülnek. A virágok ihlette színek, a lila, a sárga, a kékeszöld árnyalatok hangsúlyozzák ki a modern formákat és adnak kiváló terepet a fények és árnyak játékának. Az apró részletekig nagy szakértelemmel és odafigyeléssel kidolgozott mestermunkák méltó kiegészítői lehetnek egy modern, mégis időtlen klasszikus ruhatárnak, a magas színvonalú gyártási folyamat pedig biztosítja, a kényelmes és időtálló viseletet.

Escada szemüvegkeretek webáruházunkban: www.szemuvegkeret.com/escada-keretek

Escada-VES876-col.0482 Escada-VES876-col.0482 Escada-VES875-col.0583
Escada-VES377-col.0v83 Escada-VES380-col.0700 Escada-VES876-col.0482