+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

Dutz eyewear so dutz

A Dutz szemüvegkeretek gyártója, a Dutz Eyewear, 2005-ös alapítása óta nem változtatott azon a jelmondatán, hogy az álmokat élni kell.
Ők annak idején – és azóta is – olyan szemüvegeket álmodnak, amik igazán jellegzetesek, feltűnőek, jó minőségűek, kielégítik a vevők kényelem, tartósság és divat iránti igényeit, de az optikusok számára is jól eladható és könnyen kezelhető designer kereteket jelentenek.
Ennek jegyében készítik tehát ma is a kézzel készült acetát és a matt felületű svájci bevonattal készült rozsdamentes acél Dutz szemüvegkereteket.

Dutz Wood

A Dutz büszke arra, hogy honnan indult, a reklámjaikban igyekeznek felhasználni a szinte mindenki által ismert, tipikusan holland elemeket, mint a fapapucs vagy a csatornák menti házak formája, logojuk és reklámanyagaik pedig narancs színűek.

So DutzA szemüvegkeretek design-ja minimalista, a szemüvegek különlegességét és összetéveszthetetlen Dutz-ságát élénk színük, felületük és anyaguk jellegzetes kombinációja adja.
A Dutz Eyewear munkatársai mindig is keményen dolgoztak, meghallgatták ügyfeleiket, figyelembe vették azokat a kihívásokat, amikkel az optikusok szembesülnek a mindennapok során és sok extra mérföldet tettek meg azért, hogy a Dutz kiemelkedjen a szemüveggyártók közül és piacképes, érdekes, minőségi szemüvegeket nyújtson szezonról szezonra. A hazai együttműködésnek köszönhetően Hollandián belül – és a világ egyre több országában is – igen nagy népszerűségnek örvend a márka.
Olyan színes, annyira jellegzetes, néha nagyon más, de mindenképpen Dutz.

A Dutz keretek webáruházunkban is megtekinthetők és megvásárolhatók: Dutz a szemüvegkeret.com-on