+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

Új modellekkel bővült Rudy Project dioptriáskeret kínálata

Rudy Project INTUITION

Méltán népszerű az INTUITION dioptriáskeretük, hiszen tulajdonságai révén kiemelkedik az üzletekben elérhető egyéb keretek közül. Ezen modell mellé érkezett most a STEP 01 és STEP 02 keret, melyek tovább bővítik a Rudy Project hétköznapi viseletre tervezett, de akár könnyed aktivitás során is kényelmes és biztonságos keretek kínálatát.

Rudy Project Step01 és Step 02

KÉT FORMA
Ezen új dioptriáskeretünk két változatban érkezik: a STEP 01 enyhén szögletes (lencse befoglaló méret 58×46 mm, híd 18 mm, szárhossz 142 mm), míg a STEP 02 kerek formái (lencse befoglaló méret 48×46 mm, híd 19 mm, szárhossz 142 mm) különböző megjelenést kölcsönöznek. 

Rudy Project INTUITION

SPORTOS TULAJDONSÁGOK
A sportszemüvegeink keret alapanyagához hasonlóan a STEP modellek is Grilamidból készülnek, így rendkívül erősek, rugalmasak, és könnyűek lettek. Az orrnyergek és a szárvégek nedvességre is tapadnak, hogy ne csúszkáljanak az arcunkon!

Rudy Project STEP modell

NEM VAGYUNK EGYFORMÁK
A STEP keretek szárvégei, a sportszemüvegeinkhez hasonlóan, bármilyen irányba állíthatók, hogy a lehető legkényelmesebb viseletek legyenek. Plusz minden szemüveghez három különböző méretű orrnyereg tartozik, melyeket szerszámmentesen cserélhetünk, attól függően, milyen széles az orrunk.
Rudy Project STEP modellje már elérhetőek.