+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

A világ első polarizált dioptriás egyszerű (single) gradiens napszemüveg lencséi végre megérkeztek!

Sokéves kutatást követően, a Maui Jim bemutatta a világ legelső polarizált dioptriás egyszerű (single) gradiens napszemüveg lencséit, egyfókuszú és progresszív változatokban.
Az új napszemüveg a single gradient lencsék minden stílus- és divatjegyét ötvözi a szabadalmaztatott PolarizedPlus2 technológia színkiemelő tulajdonságaival.

Maui Jim orchidea

A MauiGradient lencsék színezete felül sötétebb, amely lefelé haladva fokozatosan világosabbá válik.
Ez különbözik a hagyományos bi-gradiens tükreiktől, ugyanis azoknak a felső és alsó harmada sötétebb, megkímélve Önt a hunyorítástól.
Az új, dioptriás MauiGradient lencsék szabadalmaztatott MauiPassport technológiával készülnek, így a digitálisan kompenzált (Freeform) lencsék segítségével Önnek szélesebb, tisztább és élénkebb látványban lesz része.

A dioptriás MauiGradient lencsék szabadalmaztatott Maui Evolution lencseanyagokból készülnek, amelyek az ST (szupervékony) üveg és a polikarbonát legjobb tulajdonságait egyesítik, így a kiváló minőség mellett karcolás- és ütésálló lencséket eredményeznek.

Kapható négyféle lencse színben:
Semleges szürke ragyogó, napsütéses napokra;
Maui Rose a gyors mozgást igénylő sportokhoz;
HCL Bronze változó fényviszonyokhoz;
és Maui HT a legjobb élményért.

Minden Maui Jim dioptriás lencse jobb felső sarkában megtalálható a Maui Jim logó is.
A MauiGradient lencsék a legtöbb olyan dioptriázható Maui Jim kerettel használhatók, amelyekbe Maui Evolution lencsék behelyezhetőek.
Leginkább az aviátor típusú Wiki-Wiki, Baby Beach, Cliff house és Mavericks , vagy a Lilikoi, Pearl City, Lani és Lava Flow modellekkel népszerű ez a lencsetípus.

maui gradient baby beach maui gradient lava flow maui gradient wiki wiki
maui gradient lava flow fekete maui gradient lilikoi maui gradient baby wiki wiki 2

Keresse a Maui Jim napszemüvegeket a Zalka Optikában, egyedi igények esetén is segítünk!