A fényresötétedő lencsék legújabb generációja

A Hoya hisz benne, hogy a legjobb minőségű szemüveglencsék – amelyek a legjobb minőségű alapanyagok és felületkezelések felhasználásával készülnek – a létező legjobb fényresötétedő megoldást érdemlik. Ezért is fejlesztette ki legújabb, saját tervezésű fényresötétedő lencséjét, a Hoya Sensity lencsét, amelyet most örömmel mutatunk be Önnek!

Sensity logo

A Hoya Sensity fényresötétedő lencsék:

  • Kiegyensúlyozott teljesítményt biztosítanak minden éghajlaton, évszakban és hőmérsékleti viszonyok között (akár síelés, városnézés, nyaralás, vagy kirándulás közben), a Stabilight Technology eljárásnak köszönhetően
  • Csökkentik a ragyogást, továbbá kontrasztos látást és természetes színérzékelést biztosítanak, az élénk, természetes színárnyalatoknak köszönhetően
  • Kiemelkedő optikai minőséget és tartósságot biztosítanak, a Fotokromatikus Precíziós Technológiának köszönhetően
  • Széles termékválasztékban elérhetőek

Hoya Sensity fényresötétedő lencsék

Fényre sötétedő lencsék új megközelítésben

Hoya Sensity fotokromatikus lencsékA Stabilight Technology felhasználásával készülő Hoya Sensity lencsék a fotokromatikus lencsék kategóriáját egy még magasabb szintre emelik. A Stabilight Technology biztosítja a Sensity lencsék kiegyensúlyozott teljesítményét, minden éghajlaton, évszakban és hőmérsékleti viszonyok között.
A Sensity lencsék pillanatok alatt egy 3-mas kategóriájú napszemüveglencsévé sötétednek a szabadban, míg beltéren a korábbiaknál is gyorsabban világosodnak ki, és tökéletes átlátszóságot érnek el. Eközben ráadásul végig 100% UV-védelmet biztosítanak. Mindennek köszönhetően a Sensity lencsék a legnagyobb kényelmet és megbízhatóságot biztosító fényresötétedő lencsék a szemüvegviselők számára!

Élénk, természetes színárnyalatok

A Sensity lencsék tökéletes védelmet biztosítanak a ragyogás ellen, miközben kontrasztos látást és természetes színérzékelést is biztosítanak viselőjüknek.
A Hoya Sensity lencsék két* természetes színárnyalatban – Sensity Szürke és Sensity Barna – kaphatóak, amelyek megfelelnek a modern divatirányzatoknak, így nem csak tiszta látómezőt, hanem elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek.

Hoya Sensity színárnyalatok

* A Sensity szemüveglencsék 2016. április 1-től zöld színben is elérhetőek.

Rendkívüli teljesítmény és tartósság

A Sensity fényresötétedő lencsék a Hoya által szabadalmaztatott Fotokromatikus Precíziós Technológia felhasználásával készülnek. Ez egy rendkívül pontos felületkezelési eljárás, mely biztosítja a molekulák egyenletes eloszlását a lencse teljes felületén. Az eredmény: tökéletes tapadás, mely a vásárlók számára a Sensity fényresötétedő lencsék rendkívüli teljesítményében és tartósságában nyilvánul meg.

Széles választék

A Hoya Sensity lencsék széles választékban kaphatóak, így garantáltan meg tudnak felelni minden vásárlói igénynek. A Sensity lencsék speciálisan a Hoya prémium termékkategóriájához kerültek kifejlesztésre, és a Hoya gyártott, prémium egyfókuszú és progresszív lencséivel elérhetőek – köztük a díjnyertes Hoyalux iD termékcsalád tagjaival is. Emellett, a Sensity lencsék a Hoya minden prémium tükröződéscsökkentő rétegével kaphatóak.

Keresse ezt a páratlan fényre sötétedő szemüveglencsét Székesfehérváron a Zalka Optikában!