+(36) 70 455-6631 optika@zalkaoptika.hu

AKCIÓS AJÁNLATUNK:

Hoyalux ID prémium progresszív lencsék 25% kedvezménnyel + Sensity fényresötétedő opció 30% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2020. május 4. – 31.

MEGHOSSZABBÍTVA 2020. JÚNIUS 30-IG

Hoyalux ID Premium multifokális lencsék 30% kedvezménnyel


AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ LENCSÉK:
•iD MySelf multifokális szemüveglencsék
• iD MyStyle V+ és iD MyStyle V+ EyeGenius multifokális szemüveglencsék
• iD LifeStyle 3i és iD LifeStyle 3 multifokális szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

A Hoya legjobb multifokális lencséje

Myself multifokális szemüveglencse

A Hoyalux iD Myself a Hoya legújabb, forradalmi progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legjobbat hozza ki önmagából!

Prémium progresszív szemüveglencsék

A LifeStyle 3 a Hoya új, prémium progresszív lencséje, mely három változatban érhető el, így tökéletesen illeszkedik a szemüvegviselő életstílusához.

A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle 3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. Emellett, megszokásuk is rendkívül egyszerű!

TOVÁBBI TUDNIVALÓK:

Akciónk keretében 25% kedvezményt nyújtunk Önnek az iD MySelf, iD MyStyle V+, iD MyStyle V+ EyeGenius, iD LifeStyle 3i és 3 lencsék árából. Az akcióban a fenti termékeink minden alapanyagban és réteggel részt vesznek. Sensity fényre sötétedő lencsék rendelése esetén a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényre sötétedő opció árára a „Napsütésre felkészülni!” akció kedvezménye vonatkozik, a két akció egymással összevonható.

Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.